Kérdőíves oldalak listája

Ezen az oldalon a legjobb kérdőíves oldalakat gyűjtöttük össze. Minden oldalról egy-egy bejegyzéseben foglaltuk össze a fontosabb tudnivalókat és a linket ahol regisztrálhatsz az adott oldalra. Folyamatosan bővítjük a listát új oldalakkal, amelyek mindig a lista elejére kerülnek.

Virtual Prepaid Mastercard

Prepaid, vagyis előre fizetett bankkártyát egyszerűen igényelhetsz a kibocsátó bankoknál. Előnye, hogy nem kell hozzá sem folyószámla, sem pedig hitelbírálat. Sőt, a kártyádat akár online is megrendelheted. Ugyanúgy használhatod fizetésre, mint a betéti vagy hitelkártyákat, sőt, pénzt is fogadhatsz segítségével. Virtuális prepaid kártya Mivel a „Virtual Prepaid Mastercard” egy virtuális bankkártya (nem tartozik hozzá fizikai … Olvass tovább

PayPal internetes pénztárca

PayPal internetes pénztárca

A PayPal a legnépszerűbb online fizetési megoldás. Egy ingyenes internetes pénztárca, amellyel online lehet pénzt fogadni, vásárolni vagy pénzt küldeni. Egy PayPal számlára a kérdőíves oldalak elküldik neked a pénzt, amit kikérhetsz a bankszámládra vagy vásárolhatsz vele online azokban a webshopokban amelyek elfogadják a PayPal fizetést. Használhatod online lottózásra vagy fogadásra, vásárolhatsz vele számítógépes játékprogramokat, … Olvass tovább

Ipsos iSay kérdőíves oldal

Az Ipsos iSay egy magyar nyelvű kérdőíves oldal, ami már régóta működik, és sokan használják. Az egyik legnagyobb közvélemény kutató cég oldala, ahol pénzt vagy ajándékutalványt kaphatsz a válaszaidért cserébe. Az oldal jól felépített, a magyar felülete nagyrészt jól van lefordítva. A rendszeres kérdőívek mellett vannak szavazások, és időnként nyereményjátékok.

Olvass tovább

MarketAgent kérdőíves oldal

MarketAgent

A MarketAgent kérdőíves oldal az egyik legismertebb magyarul is elérhető közvéleménykutató, ami a kitöltött kérdőívek után fizet. Az online kérdőívek kitöltéséért bónuszpontokat kapsz, amit készpénzre válthatsz. A regisztrációért és az adataid megadásáért kapsz 150 pontot, így máris 1,5 euróval indulsz. A Marketagent.com piackutató cég a véleményedre kíváncsi, és ha regisztrálsz, pénzt kereshetsz náluk.

Olvass tovább