Mobrog kérdőíves oldal

A Mobrog az egyik legismertebb kérdőíves oldal, rendszeres fizetett kérdőívekkel, alacsony kifizetési limittel, gyors PayPal kifizetéssel.

Szolgáltatások: fizetett felmérések, közvélemény-kutatások, mobilos felmérések. 100% ingyenes. Gyors regisztráció.

Oszd meg a véleményed és keress pénzt. Teljesen ingyenes. Könnyen. A MOBROG® kérdőíves oldalon aktívan részt vehetsz a piackutatásban, elmondhatod véleményedet, és a felméréseken való részvétellel pénzt kereshetsz. Akár 900 Ft egy felmérés.

Jellemzők – Mobrog kérdőíves oldal vélemény

 • Értékelés: ☆☆☆☆
 • Név: MOBROG
 • Webhely: Mobrog kérdőíves oldal – regisztráció
 • Ki regisztrálhat: aki elmúlt 18 éves, Magyarországon van állandó lakhelye és egyedi e-mail címet használ.
 • Kifizetési módok: Paypal, Skrill, Ecomatcher (a Skrill jelenleg nem érhető el Magyarországon)
 • A kérdőívek kitöltésének átlagos időtartama: 10 perc.
 • Kérdőívenkénti tényleges jutalom: 75 és 375 HUF között.
 • Kifizetési határ: 1 500 HUF.
 • Teljesíthetőség: a regisztráció után 2-3 hét alatt érhető el a kifizetési határ.
 • Mobil alkalmazás: igen (Android és iPhone)
 • Nyelv: magyar
 • Kutató cég neve: SPLENDID RESEARCH GmbH

Elég gyakran van új felmérés, de hamar be is telnek a kutatások. Valószínűleg azért, mert a kereső oldalakon intenzíven hirdeti magát és nagy a taglétszám. Az elvégzett felmérésekért járó jutalmat azonnal jóváírja a saját egyenlegen.

Egyéb lehetőségek

MOBROG Lottó: minden sikertelen közvéleménykutatás esetén kapsz egy ingyenes lottószelvényt. Havi egyszer két nyertest húznak, amelyből mindegyik nyer egy online igazolást € 100 értékben! A szelvényeket a webiroda felületén meg lehet nézni és a [Lottó] menüpontban kell őket aktiválni.

Webiroda – Mobrog kérdőíves oldal

A Mobrog kérdőíves oldal a webiroda felületén Google Ads hirdetéseket jelenít meg. A webiroda Internet Explorer böngészőben nem működik.

Saját egyenleg

Itt lehet nyomon követni az elvégzett felméréseket és az értük kapott jutalmat.

Mobrog kérdőíves oldal - aktuális egyenleg

Kifizetés

Amikor eléred a kifizetési limitet (1500 Ft), azt a PayPal számládra kérheted ki és onnan szabadon elköltheted.

A [Jutalmak igénylése] menüpontban lehet igényelni a kutatásokért járó jutalmat. Lehet jótékonyságra is fordítani (EcoMatcher = egy fa örökbefogadása), de ha pénzt szeretnél, akkor a [PayPal] opciót kell választani.

A Mobrog azt az e-mail címet használja PayPal címként, amivel regisztráltál, így ha nem a PayPal-os címedet használtad, akkor még a kifizetés igénylése előtt ezt az e-mail címet is hozzá kell adnod a PayPal számládhoz. Személyes PayPal fiókot kell használni, azt nem szabad megosztani senkivel sem, mert akkor a Mobrog mindkét felhasználó fiókját törli.

Az első kifizetésnél be kell jelentkezni a PayPal fiókodba és hozzákapcsolni a Mobrog kérdőíves oldal fiókhoz. Amennyiben Google Chrome böngészőt használsz és nem sikerül a csatlakozás, akkor ki kell próbálni másik, pl. Microsoft Edge böngészőben.

Ezután el lehet utalni a pénzt, ami rövid időn belül megjelenik a PayPal számládon.

A jövedelem maximalizálása

Tippek és trükkök az online felmérések kitöltéséhez

Az online felmérések egyre népszerűbbek, mivel a mai digitális korszakban az emberek otthonuk kényelméből további pénzt kereshetnek. Ez egy kívánatos alternatíva a kiegészítő pénzt kereső emberek számára a könnyűsége, alkalmazkodóképessége és a felmérési lehetőségek széles skálája miatt. Az online felmérésekből származó jövedelem maximalizálása azonban átgondolt stratégiát, elkötelezettséget és megfelelő felszerelést igényel. Annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki online felmérés-készítési erőfeszítéseiből, és növelje bevételeit, összeállítottunk egy alapos, tanácsokkal teli kézikönyvet.

1. Töltse ki a profilját

Az online felmérések népszerű módja az otthoni extra pénzkeresésnek. A vállalatok ezeket arra használják, hogy visszajelzéseket gyűjtsenek a fogyasztóktól, a felmérési oldalak pedig fizetett lehetőségekért kapcsolják össze a fogyasztókat ezekkel a vállalatokkal. Ha több felmérési oldalra is regisztrál, kitölti a profilját, és következetesen részt vesz a felmérésekben, maximalizálhatja a keresetét. Az online felmérések kényelmes és rugalmas módja az otthoni pénzkeresésnek.

Ezenkívül egyes felmérési oldalak az Ön profilinformációit arra használják, hogy előminősítsék Önt a felmérésekre. Ha például egy felmérés 18 és 24 év közötti, egy adott régióban élő résztvevőket keres, csak azokat hívják meg a felmérésre, akik megfelelnek ezeknek a kritériumoknak. Ha kitölti az összes szükséges adatot a profiljában, növeli az esélyét, hogy az Ön számára releváns felmérésekben részt vehessen.

Összességében a profil pontos és teljes körű kitöltése szükséges ahhoz, hogy Ön megfelelő meghívókat kapjon a felmérésre, és hogy segítsen fenntartani a felmérési adatok minőségét.

2. Legyen következetes

A profit növelése érdekében tegye a felmérések elvégzését a rutin rendszeres részévé. Állítson be egy meghatározott időtartamot minden nap vagy minden héten a felmérések elvégzésére, és tartsa magát ehhez. Ha így teszel, képes leszel a felmérési lehetőségek élén maradni, és fokozatosan több pénzt keresni. A rendszeres felmérésben való részvétel több meghívást és gyorsabb befejezést eredményezhet.

Ha megszakítások nélkül szeretne a felmérésekre koncentrálni, válasszon egy nyugodt munkahelyet. A felmérési munkameneteket is érdemes tervező vagy naptár segítségével megszerveznie. Emellett egyes felmérési platformok bónuszokkal vagy jutalmakkal jutalmazzák azokat a felhasználókat, akik következetesen részt vesznek a felmérésekben. A kereseti lehetőségek javítása érdekében tartsa magát a rendszeres felmérés-részvételi ütemtervhez, és használja ki ezeket a lehetőségeket, amikor csak adódnak.

3. Legyen őszinte

Nagyon fontos, hogy a felmérések során mindig a legjobb és legőszintébb válaszokat adjuk. Az Ön őszinte megjegyzései segítenek javítani a piackutatás általános minőségét és hatékonyságát, mivel a pontos adatok elengedhetetlenek az éleslátó információk átadásához. Az őszinteség döntő fontosságú, mivel hatással lehet a termékek fejlesztésére, a szolgáltatások nyújtására és a reklámok felhasználására.

Ne feledje, hogy egyes felmérések minőségbiztosítási és ellenőrző kérdéseket is tartalmaznak, amelyek garantálják, hogy a válaszadók őszinték és figyelnek. A hamis válaszok vagy a kérdések átgondolatlanul, elhamarkodottan megválaszolása a számla törléséhez vagy kizárásához vezethet. Azzal, hogy őszinte és megfontolt válaszokat ad, javíthatja hírnevét a felmérési platformon, és hozzájárulhat a fogyasztói preferenciák és vélemények pontosabb leképezéséhez.

4. Figyelje a jól fizető felméréseket

Tartsa nyitva a szemét a több díjazást biztosító felméréseken, mert egyesek többet fizetnek, mint mások. A hosszabb felmérések, a speciális készségeket vagy szakértelmet igénylő felmérések, vagy azok, amelyek egy adott népességről mélyreható információkat keresnek, gyakran többet fizetnek. Ha ezeket a jól fizető felméréseket prioritásként kezeli, akkor a legtöbb pénzt kapja a felmérések készítésével kapcsolatos erőfeszítéseiből.

Fontolja meg e-mail értesítések beállítását vagy a felmérési platform beállításainak módosítását, hogy értesítést kapjon, ha új, jól fizető felmérések állnak rendelkezésre, hogy jobban észrevegye ezeket a lehetőségeket. Ha így teszel, az elsők között értesülhetsz a nyereséges lehetőségekről.

5. Barátokat ajánlani

Sok felmérési oldal kínál ajánlóprogramokat, amelyekkel extra pontokat, pénzt vagy jutalmakat szerezhetsz, ha barátaidat és családtagjaidat ajánlod az oldalra. Passzív jövedelemforrást generálhatsz, és növelheted az általános jövedelmedet azzal, hogy a speciális ajánló linkedet olyan embereknek terjeszted, akiket érdekelhet az online felmérésekből származó pénzkeresés.

Fontolja meg az ajánló link megosztását a közösségi médiában, online fórumokon vagy saját hálózatán belül, hogy a legtöbbet hozza ki az ajánlóprogramokból. Ahhoz, hogy minél több személyt rávegyen a regisztrációra, kritikus fontosságú, hogy őszinte javaslatokat tegyen, és felvázolja az online felmérésekben való részvétel előnyeit. Ne feledje, hogy minél több sikeres ajánlást tesz, annál nagyobb hasznot húzhat ezekből a programokból.

A barátok és családtagok ajánlása segíthet Önnek több pénzt keresni, de a közösség és a közös tapasztalat érzését is elősegítheti, mivel tanácsot adhat, beszélgethet a felmérési lehetőségekről, és bátoríthatja egymást, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki az online felmérésekből származó jövedelmükből.

6. Rendszeres készpénzfelvétel

Állítson be emlékeztetőket vagy célkitűzéseket a kifizetésre, miután elérte a minimális szintet, vagy rendszeres időközönként, például havonta egyszer, hogy segítsen önnek a tetején maradni. Ez az eljárás nem csak a nyereségét védi, hanem lehetővé teszi a fejlődés nyomon követését és a felmérési tevékenységéből származó bevételek következetes áramlásának fenntartását is.

Ezen túlmenően, ha rendszeresen felveszi a pénzét, kihasználhatja a munkája eredményét, és felhasználhatja megtakarításokra, befektetésekre vagy személyes kiadásokra. Ez az anyagi haszon arra ösztönözheti, hogy folytassa a felméréseket, és fokozatosan növelje a nyereségét.

Miért a MOBROG az Ön online felmérési platformja?

Aki egyszerű és jövedelmező megközelítést keres az online felmérésekben való részvételre, az a MOBROG-ot használhatja. Platformunk a felmérések széles választékát kínálja, amelyek különböző demográfiai és hobbikhoz illeszkednek, egyedi és érdekes élményt nyújtva minden felhasználó számára. Mi biztosítjuk a szükséges könnyedséget és alkalmazkodóképességet ahhoz, hogy a felméréseket természetes módon integrálhassa a napi menetrendjébe, lehetővé téve, hogy további pénzt keressen a saját feltételei szerint.

A MOBROG kérdőíves oldalon nagy hangsúlyt fektetünk az adatbiztonságra és a magánélet védelmére. Szigorú adatvédelmi irányelveket követünk, és az Ön engedélye nélkül soha nem adjuk ki személyes adatait más félnek. Miközben felajánlja éleslátó észrevételeit, bízzon abban, hogy elkötelezetten törekszünk az adatvédelem és a biztonság legmagasabb szintű normáinak betartására. Az Ön igényeinek figyelembevételével létrehozott, könnyen használható, megbízható és kielégítő online felmérési élményért használja a MOBROG kérdőíves oldalt.


A Mobrog kérdőíves oldalt a Splendid Research GmbH üzemelteti, 70 országban van jelen, és Magyarországon is nagyon népszerű. Aki kérdőív kitöltéssel foglalkozik, jó eséllyel találkozott már vele, mert a keresőben is rendszeresen elsőként jelenik meg a hirdetése.


Új vagy a kérdőíves pénzkerestben? Kezdd itt: online kérdőívek kitöltése pénzért!

A legjobb kérdőíves oldalakat keresed? A listát itt találod: megbízható kérdőíves oldalak.