Virtual Prepaid Mastercard

Prepaid, vagyis előre fizetett bankkártyát egyszerűen igényelhetsz a kibocsátó bankoknál. Előnye, hogy nem kell hozzá sem folyószámla, sem pedig hitelbírálat. Sőt, a kártyádat akár online is megrendelheted. Ugyanúgy használhatod fizetésre, mint a betéti vagy hitelkártyákat, sőt, pénzt is fogadhatsz segítségével.

Virtuális prepaid kártya

Mivel a „Virtual Prepaid Mastercard” egy virtuális bankkártya (nem tartozik hozzá fizikai kártya), ezért csak elektronikus úton, MasterCard kártyát elfogadó on-line felületen vagy mobiltelefonról használható.

Használata

Az előre fizetett kártyát a beváltási folyamaton keresztül, a kibocsátástól számított 90 napon belül regisztrálni kell. A regisztrálást követően az előre fizetett kártya 12 hónapig érvényes.

Használd a Virtual Prepaid Mastercard kártyát bármilyen MasterCard elfogadó on-line felületen vagy a telefonról. A vásárlások értéke nem haladhatja meg a kártyán rendelkezésre álló egyenleget, kivéve ha az adott kereskedő engedélyezi több fizetési mód egyidejű használatát. A kártya nem használható ismétlődő vásárlásokra vagy kifizetésekre, a kártya egyenlege nem utalható át másik, például PayPal vagy eBay számlára, valamint nem használható fel kölcsön vagy jelzáloghitel törlesztésére.

A kártyákon található összegek nem használhatók fel egyazon vásárláshoz.

A kártya aktiválása csak angol, francia, portugál, olasz, spanyol, orosz, valamint német nyelven lehetséges.


Új vagy a kérdőíves pénzkerestben? Kezdd itt: online kérdőívek kitöltése pénzért!

A legjobb kérdőíves oldalakat keresed? A listát itt találod: megbízható kérdőíves oldalak.