Ipsos iSay kérdőíves oldal

Az Ipsos iSay egy magyar nyelvű kérdőíves oldal, ami már régóta működik, és sokan használják. Az egyik legnagyobb közvélemény kutató cég oldala, ahol pénzt vagy ajándékutalványt kaphatsz a válaszaidért cserébe. Az oldal jól felépített, a magyar felülete nagyrészt jól van lefordítva. A rendszeres kérdőívek mellett vannak szavazások, és időnként nyereményjátékok.

Formáld a jövőt és az irányt, amely felé a társadalom, a lakosság és a márkák tartanak. Fedezd fel az általad hozott változás élményét. Az Ipsos iSay a számodra megfelelő, jutalmakban részesítő kérdőíves oldal. Egy „kitöltésért jutalom” elv alapján működő online közösség, amely célja biztosítani, hogy értékes véleményed hozzájáruljon a társadalom, a lakosság és a márkák változásához.

Jellemzők – iSay kérdőíves oldal vélemény

 • Értékelés: ☆☆☆☆
 • Név: Ipsos i-Say
 • A kérdőívek kitöltésének átlagos időtartama: 5 – 30 perc.
 • Felmérésekre járó pontok: 50-250 pont. Ha nem sikerül kitöltened a kérdőívet akkor is kapsz 5 pontot.
 • Kifizetési módok: Paypal, eMag utalvány, Virtual Prepaid Mastercard (elektronikus fizetésre használható virtuális bankkártya).
 • Kifizetési határ: 408 pont = 1000 HUF.
 • Megbízhatóság: rendesen fizet.
 • Nyelv: magyar
 • Ki regisztrálhat: aki elmúlt 16 éves és Magyarországon van állandó lakhelye.
 • Regisztráció: Ipsos iSay – regisztráció (a regisztráció ingyenes).
 • Mobil alkalmazás: igen

Az oldal teljesen magyar nyelvű, könnyen használható, rendszeresen vannak rajta kérdőívek és alacsony a kifizetési limit. A kifizetéseket megbízhatóan teljesíti, bár ennek átfutási ideje néha akár több nap is lehet. A kevés, viszonylag jól használatható magyar oldalak közé tartozik, érdemes rá regisztrálni.

Jutalmak az Ipsos iSay oldalon

Többféle jutalom közül lehet választani a pontbeváltásnál:

 • eMAG utalvány 1.000 HUF = 408 pont (2,45 Ft/pont | 100 Ft = 40,8 pont).
 • eMAG utalvány 2.000 HUF = 734 pont (2,72 Ft/pont | 100 Ft = 36,7 pont).
 • Virtual Prepaid Mastercard® 5 EUR* (1.853 Ft) = 817 pont (1 EUR = 163,4 pont | 2.27 Ft/pont | 100 Ft = 44 pont)
 • Virtual Prepaid Mastercard® 10 EUR* (3.706 Ft) = 1.633 pont (1 EUR = 163,3 pont | 2.27 Ft/pont | 100 Ft = 44 pont)
 • PayPal ajándékkártya 5 EUR* (1.853 Ft) = 967 pont (1 EUR = 193,4 pont | 100 Ft = 52 pont)

Már 408 ponttól (1.000 Ft) be lehet váltani, de célszerűbb megvárni azt, hogy a nagyobb értékű utalványokra gyűljön össze a pont, mert akkor egy pont arányosan többet ér.

A Jutalmak menüpontban lehet kiválasztani azt az ajándékot, amire már elegendő pont gyűlt össze.

*MNB napi árfolyam: 1 EUR = 370,63 Ft

PayPal ajándékkártya

A PayPal az online fizetési tranzakciók terén világelső pozíciót tölt be. Több millió online áruházból vásárolhatsz pénzügyi adataid megosztása nélkül. Egyszerű, biztonságos mód, amellyel gyorsan küldhetsz pénzt a családodnak és barátaidnak, és gyorsan fogadhatsz is pénzt. A 202 országban és 25 pénznemben elérhető PayPal támogatja a globális e-kereskedelmet azzal, hogy lehetőséget kínál különböző helyeken, pénznemekben és nyelveken fizetni.

Az igényelt PayPal ajándékkártya aktiválása után azonnal elérhető a PayPal számládon.

Igénylése

A [Jutalmak] menüpontban kattints a PayPal [5 EUR PayPal] lehetőségre. Írd be a neved és fogadd el a feltételeket.

Ezután rögtön kapsz egy e-mailt az ajándékkártyád adataival. A PayPal ajándékkártya beváltásához rendelkezned kell PayPal számlával.

PayPal ajándékkártya beváltása

E-mailben megkapod a PayPal ajándékkártya beváltásához szükséges adatokat: beváltási hivatkozás, PIN-kód és lejárati dátum. A hivatkozási linket célszerű inkognitó ablakban megnyitni.

1. Kattints a beváltási hivatkozásra, majd írd be a megadott négy számjegyű PIN-kódot; a „Bejelentkezés PayPallel” gombot tartalmazó oldal fog megjelenni

2. Kattints a „Bejelentkezés PayPallel” gombra, majd add meg a PayPal számládhoz tartozó e-mail címet és jelszót. Ha nincs PayPal számlád, a „Regisztráció” gombra kattintva létrehozhatsz egyet

3. Egy új „PayPal számla csatlakoztatása az Online Rewards kifizetéshez” ablak jelenik meg; kattints a „Beleegyezés és csatlakozás” gombra a PayPal számlára történő befizetés kezdeményezéséhez

4. Megjelenik a befizetést megerősítő oldal, és a PayPal e-mailben vagy az alkalmazásban értesíteni fog az összeg elfogadásáról

Isos iSay PayPal ajándékkártya

Javasoljuk, hogy amennyiben a link megnyitása után nem jelenik meg a PayPal-lal történő bejelentkezés, töröld a böngésző gyorsítótárát és a cookie-kat. A sütiket a címsorban az URL-cím előtt található „lakat” ikon segítségével is eltávolíthatod, majd ismét beillesztheted a hivatkozást ugyanazon ablakba.

Miért csatlakozzak az Ipsos iSay közösséghez? Milyen előnyöket nyújt a tagok számára?

Az Ipsos iSay közösséghez való csatlakozás számos előnnyel jár!

A következőkben fogsz részesülni:

 • Pontokat szerzel a felmérésekben való részvételéért, a pontjaidat pedig különféle jutalmakra válthatod be.
 • Gondolataid és véleményeid megosztásával lehetőséget nyílik a fogyasztást érintő valamint a társadalmi döntések befolyásolására.
 • A tagság mindig INGYENES.
 • Szerezz esélyt a nyereményszerzésre a versenyekre a való benevezések szerzésével.

Gyakorolj befolyást!

Az Ipsos iSay különböző témákban számos felmérési lehetőséget kínál. Visszajelzésed számos különböző kérdésre választ adhat, és rengeteg különböző döntést befolyásolhat.

Ipsos iSay logó

Szeretnéd formálni a jövőt és az irányt, amely felé a társadalom, a lakosság és a márkák tartanak? Az Ipsos iSay a számodra megfelelő, jutalmakban részesítő közösség.

Oszd meg a nézetedet, alakítsd a jövőt és szerezz jutalmakat

Az Ipsos iSay egy „kitöltésért jutalom” elv alapján működő online közösség, amely célja biztosítani, hogy értékes véleményed hozzájáruljon a társadalom, lakosság és márkák változásához.

Fedezd fel a befolyásoló erődet

Számít a véleményed, miért ne osztanád hát meg? Lehet, hogy felismered a véleményed egy hírben, egy áruházbeli új termékben, illetve új reklámokban vagy tévéműsorokban.

Szerezz jutalmakat

Értékes vagy az Ipsos iSay számára. Az általad kiválasztott jutalmaknak is értékeseknek kell lenniük a számodra. Az Ipsos iSay számos jutalmat kínál, többek között ajándékkártyákat, készpénzátutalásokat és jótékonysági adományokat.

Az Ipsos iSay tagoknak van véleményük.

Ha készen állsz döntések befolyásolására, mi készen állunk az értékes véleményed meghallgatására.


Az Ipsos iSay szolgáltatást az Ipsos, az egyik vezető piackutató vállalat működteti

A piackutatási szakemberek tulajdonában lévő, és általuk irányított Ipsos vállalat évente több mint 70 millió interjút készít több mint 5 000, különböző iparágakban tevékenykedő ügyfél számára több mint 100 országban.

Az 1975-ben alapított Ipsos vállalat a világ harmadik legnagyobb piackutató vállalata, amely több mint 17 500 munkavállalót foglalkoztat több mint 80 országban.


Új vagy a kérdőíves pénzkerestben? Kezdd itt: online kérdőívek kitöltése pénzért!

A legjobb kérdőíves oldalakat keresed? A listát itt találod: megbízható kérdőíves oldalak.

Szólj hozzá!